Ga naar de inhoud
BM Vastgoed

Verhuur van jouw vastgoed

Verhuren van vastgoed is een vak. Ons vak.

Yvon Verheggen

Verhuurmakelaar & Relatiemanager

1. Woningopname

 Wij screenen en maken foto’s. Je ontvangt van ons een volledig rapport met een advies verhuurprijs. Bij akkoord, adverteert Verhome de woning.

2. Bezichtigingen

Wij selecteren geschikte woningzoekenden en plannen een bezichtiging in. Jouw aanwezigheid is niet nodig, tenzij je dit wenst.

3. Keuze huurder

 Na een grondige screening inclusief kredietwaardigheidstoets, dragen we de kandidaat-huurder aan. Bij akkoord stellen wij de huurovereenkomst op en wikkelen alle administratie af.

4. Inspectierapport

Tijdens de sleuteloverdracht stellen wij samen met de huurder een degelijk inspectierapport met fotoreportage op via onze beheer-applicatie. Zo is het voor beide partijen duidelijk hoe de woning is opgeleverd.

5. Einde huurperiode

Als de huurder de huurperiode beëindigt, maken wij een eindinspectierapport op. Is de woonruimte niet netjes achtergelaten? Dan mag je de herstelkosten verrekenen met de waarborgsom. Zo ben je er zeker van dat de woning weer in dezelfde staat wordt opgeleverd.

Verhuur van jouw vastgoed

Elke paar maanden een nieuwe wet, om de 2/3 jaar een nieuwe huurder, acuut onderhoud, steeds kritischere huurders.

Dit maakt impact op het rendement.

 

Verhuren en beheren van woningen is een vak. Ons vak.

De jarenlange ervaring en opgedane expertise bieden ultiem gemak aan beleggers en realiseren het laagste leegstandspercentage uit de regionale markt. Het rendement veiligstellen en optimaliseren is waar we het voor doen. Het team van Verhome voert alle handelingen effectief uit. Huurders weten ons hierdoor goed te vinden. Zekerheid en daadkracht zijn de pijlers waarop onze organisatie is gefundeerd. Dat beleggers ons kiezen danken wij aan een bewezen succesvol verhuur portefeuille. In de omvangrijke markt loopt de kwaliteit van dienstverlening uiteen. Verhome maakt zich dagelijks hard om onbetwistbaar de beste te zijn. Ons team is hierop ingericht en blinkt uit met persoonlijke service, communicatie en betrouwbaarheid. Verhome is fullservicepartner van vastgoedbeleggers die willen winnen.  

Welke meerwaarde levert jou dit op?

Beleggers bij Verhome Vastgoed bezitten actuele informatie over de ontwikkelingen in het vastgoed. Hierdoor blijft het rendement optimaal, ook bij wijzigende wet- en regelgeving.

De gemeente, huurders en omwonenden weten dat onze beleggers goede verhuurders zijn. Verhome Vastgoed draagt het keurmerk: “Goed Verhuurderschap”. Het kaf wordt van het koren gescheiden. Beleggers bij Verhome Vastgoed staan aan de juiste kant. 

Persoonlijk contact, maandelijkse updates en échte ontzorging creëren klanttevredenheid. Beleggers bij Verhome Vastgoed zijn tevreden vastgoedbeleggers zonder kommer en kwel.

Wij hebben een compleet team om de portefeuille heen. Verhuur, beheer, aan– en verkoop, klussers, bouwkunde, vergunningstrajecten, juridische & financieel adviseurs en verduurzaming. Samen kunnen we alle uitdagingen aan. 

Spar met gelijkgestemden en profiteer van de kennisdeling. De oprichter van Verhome Vastgoed is tevens voorzitter van de Arnhemse Verhuurders Vereniging. Verhome Vastgoed & partners organiseren meerdere netwerkbijeenkomsten per jaar.