Ga naar de inhoud
BM Vastgoed

Zoek je een huurwoning?

In vijf stappen in je nieuwe woning

Angelique Peilouw

Verhuurmakelaar

Angelique - Verhome Vastgoed

Zo gaat het in z'n werk

Alles samengevat in een animatie

Jouw verhuurmakelaar in regio Arnhem

Beste huurder in spé, vanaf hier nemen wij jouw droom om een huurwoning te vinden over. Wij maken van deze droom jouw nieuwe realiteit.

Succesvol huurwensen vervullen is onze specialiteit. Als jij zoekt naar een woning, is het bij ons druk. Iedereen zet zich in om je te helpen aan de woning die past bij jou en je budget. Er is pas opluchting als jij je laatste verhuisdoos hebt uitgepakt en kan gaan genieten van je nieuwe woning. Dat wij bijna altijd een geschikte ruimte vinden is voor ons de normaalste zaak. Profiteer hiervan en bespaar jezelf de frustratie van eindeloos zoeken en hopen. Wij doen niet aan zoeken en hopen. Wij weten en regelen

1. Account aanmaken:
Maak een account aan en vul deze compleet in. Voeg ook een foto toe.
De kosten voor het aanmaken van een account bedragen €29,95 per jaar.

2. Bezichtiging aanvragen:
Plan gemakkelijk bezichtigingen in en volg de status. Verhome toetst of je in aanmerking komt voor de woning. In dat geval ontvang je een uitnodiging met datum, tijd en adres.

3. Bezichtigen:
Tijdens de bezichtiging krijg je een rondleiding door de woning en worden al jouw vragen beantwoord. Heb je na de bezichtiging besloten dat je de woning graag wil huren? Maak dit kenbaar in je account en schrijf een stukje over jezelf. Wie je bent, wat je doet en wat je leuk vindt. En natuurlijk waarom je de woning graag wil huren.

4. Tekenen van het huurcontract:
Als jij geselecteerd bent als huurder ontvang je van ons een intentieverklaring. Zodra wij deze compleet en getekend retour hebben ontvangen stellen wij de huurovereenkomst op. Deze ontvang je inclusief de factuur voor de eerste maand huur, waarborgsom en de eenmalige kosten. Nadat wij gezamenlijk de huurovereenkomst hebben doorgenomen en je er mee akkoord bent maken we een afspraak voor de sleuteloverdracht

5. Sleuteloverdracht:
Gefeliciteerd! Je ontvangt nu de sleutel van je nieuwe woning. Voordat je verhuisd maak je foto’s van de lege woning en slaat deze op in de KKVV-applicatie. Dit is belangrijk om er zeker van te zijn dat jij de waarborgsom weer terugkrijgt wanneer je vertrekt en weet hoe je de woning achter moet laten.

KKVV:
Onze huurders maken gebruik van de KKVV-applicatie. Deze app draagt bij aan het vergroten van het woongenot en aan de veiligheid. De applicatie beschikt over een module brandveiligheid, een klachtenregistratie systeem en een informatieblok. In deze app meld je defecten en vraag je onderhoud aan.
Aan het gebruik van deze applicatie zijn kosten verbonden voor zowel verhuurder als huurder. De kosten voor de huurder worden door Verhome (éénmalig) in rekening gebracht bij het ondertekenen van de huurovereenkomst. De kosten hiervan bedragen €150,00. Bij het ondertekenen van de huurovereenkomst wordt de werking van de KKVV-applicatie uitgelegd. Verhome Vastgoed zorgt ervoor dat jouw gegevens in het KKVV-systeem worden geregistreerd.