Ga naar de inhoud
BM Vastgoed

Aanbod beleggingspanden

Off-market beleggingspanden bij Verhome Vastgoed

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij zijn iedere dag actief en met succes op zoek naar het juiste beleggingspand voor relaties van Verhome Vastgoed.

Dagelijks ontvangen wij beleggingspanden die exclusief via Verhome Vastgoed worden aangeboden.
Nadat wij het aangeboden beleggingspand hebben bezichtigd en alle relevante stukken hebben beoordeeld, bieden wij deze aan binnen ons netwerk. 

Wij gaan discreet om met de informatie die wij hebben ontvangen van de verkopende partij. De beleggingspanden worden exclusief aangeboden bij relaties van Verhome Vastgoed. Wil jij ons aanbod ontvangen en ben je nog niet bekend bij Verhome Vastgoed? Schrijf je dan eerst in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.   

Op onze website zie je een deel van ons aanbod d.m.v. een teaser.  Je ziet dus nog niet alle informatie maar slechts de belangrijkste kenmerken, een objectnummer, straatnaam en/of plaatsnaam.  

Om alle informatie en de uitgebreide brochure te ontvangen dien je bekend te zijn bij Verhome Vastgoed. Wij vinden het belangrijk om te weten met wie wij zaken doen. 

Zodra jij je hebt ingeschreven en jouw interesse kenbaar  hebt gemaakt ontvang je van ons een geheimhoudingsverklaring. In deze geheimhoudingsverklaring staan alle afspraken die wij met elkaar maken indien je ook daadwerkelijk een bod wilt uitbrengen en je het beleggingspand wilt kopen. Nadat je de geheimhoudingsverklaring hebt getekend ontvang je van ons de brochure en alle relevante documenten. 

Uiteraard ben je na het tekenen van de geheimhoudingsverklaring, met uitzondering van geheimhouding, nergens toe verplicht en ontvang je vrijblijvend alle informatie. 

Nadat jij alle stukken hebt beoordeeld kan het zijn dat wij namens jou eerst een bod uitbrengen bij de verkoper. In sommige gevallen is het namelijk zo dat de verkoper de huidige huurders (nog) niet wil informeren over zijn of haar verkoopplannen. Dit bod zal dan altijd onder voorbehoud van een bezichtiging zijn. Wanneer het bod de verkoper aanspreekt zullen wij een afspraak inplannen om het object te bezichtigen. 

Heb je na het bezichtigen interesse en wil je het pand kopen? Dan gaan wij direct voor je aan de slag. Ook als er eventueel nog een bouwtechnische keuring uitgevoerd moet worden regelen wij dit. Bereiken jij en de verkoper een akkoord over de prijs, dan zullen wij de koopakte opstellen. Financiering nodig? Ook hierin ontzorgen wij jou.

Het maakt niet uit wat er moet gebeuren, wij regelen het. Of het nu gaat om het aanvragen van een vergunning, het verbouwen of het verhuren en het beheren, Verhome Vastgoed heeft alles in huis om jou volledig te ontzorgen. 

Benieuwd naar ons beschikbare aanbod?

Schrijf je in

En ontvang ons beschikbare aanbod
Klik Hier